Kategoria: Sery

Oferujemy sery głównie pochodzenia hiszpańskiego. Nasze sery wytwarzane są przez renomowanych oraz certyfikowanych, niewielkich producentów. Nasze sery typu manchego zdobyły trzykrotnie tytuł najlepszych serów Hiszpanii. Pleśniowy ser cabrales dojrzewa w naturalnych jaskiniach. Pozostałe regionalne sery wytwarzane są metodami tradycyjnymi i cieszą się olbrzymim uznaniem. W naszej ofercie posiadamy zarówno sery owcze, kozie, krowie i mieszane – pasteryzowana i niepasteryzowane, młode i długo dojrzewające. Naszą ofertę dopełnia niesamowity ser truflowych z Sardynii który jest najlepszym tego typu produktem na świecie. Wszystkie sery posiadają certyfikat D.O.P. (demoniciol oryginal product). Zdecydowana większość naszych producentów, używa mleka pochodzącego od własnych zwierząt.

do góry
pl_PLPolish

Czysta jakość od pola do stołu

Goodvalley oferuje klientom mięso wieprzowe najwyższej jakości. Ich oferta obejmuje parówki 100% mięsa, kiełbasę 100% mięsa, szynkę bez konserwantów, mięso mielone z szynki, mięso mielone z łopatki, schab, karkówkę oraz polędwiczkę.

Wszystko jest wytworzone zgodnie z filozofią Goodvalley – od zwierząt wyhodowanych bez użycia antybiotyków i karmionych paszą wolną od GMO, po produkcję rolną przyjazną środowisku, mającą zerowy ślad węglowy. 

 Mamy nadzieję, że produkty Goodvalley Wam zasmakowały i już nie możemy się doczekać, kiedy dostarczymy na Wasze stoły kolejne.